Tutungerie Electronica

Need for Speed: Underground 2 vă oferă rapid distracție

Jocurile din seria Need for Speed sunt printre jocurile de calculator cele mai preferate de utilizatori, datorită derulării lor într-un ritm rapid, menținând adrenalina stimulată la maxim, dar și a caracteristicilor deosebite, îmbunătățite constant de la o versiune la alta.

Seria Need for Speed creată de Electronic Arts propune jocuri de curse care pot fi jucate pe Nintendo, PC, PlayStation, Xbox, Nokia N-Gage. Versiunea Need for Speed: Underground 2 a fost lansată în anul 2004 și vine ca o continuare la versiunea Need for Speed: Underground, a cărei poveste o continuă cu succes.  Personajele jocului sunt în mare aceleași: jucătorul pasionat de curse, Samantha, dar apar și personaje noi, dintre care mai importante sunt Caleb, un șofer violent care are tatuajul Morții pe mână, sau șoferița Rachel, care deține controlul a tot ce se întâmplă în Bayview, orașul desfășurării curselor.

Dacă Need for Speed: Underground a fost primul NFS în care se desfășoară curse ilegale pe străzile unei metropole sau care beneficiază de o poveste în jurul căreia se derulează tot jocul (storyline) și de o coloană sonoră de excepție, și versiunea Need for Speed: Underground 2 aduce alte îmbunătățiri. Astfel, jucătorul își poate personaliza mașina după cum dorește, schimbând culoarea luminilor din față, kilometrajul sau sistemul audio din porbagaj sau poate participa la curse noi, precum Underground Racing League (URL) sau Street X. Abilitățile jucătorului se pot îmbunătăți pe măsură ce înaintează în carieră, deblocând fiecare din cele 5 părți ale orașului, participând la atelierul Dyno Test sau la curse și învingând adversarii, inclusiv pe Caleb.