Tutungerie Electronica

Jucați în orice moment jocuri pentru amuzament

În ultimii ani, preocuparea dezvoltatorilor de jocuri a fost aceea de a crea variante ale acestora mult mai accesibile jucătorilor, chiar și atunci când aceștia nu dispun de un computer. Prin urmare, dezvoltatorii s-au orientat către crearea unor variante de joc accesibile pe telefoane mobile, smartphone-uri sau tablete, care să ușureze accesul jucătorilor către acestea în orice moment al zilei și din orice loc s-ar afle. Aceste dispozitive portabile sunt dotate cu tot felul de aplicații, dar și cu caracteristici grafice și sonore excepționale, care pot oferi jucătorilor o bună experiență de joc.

În aceste condiții, nu este de mirare că tot mai multe jocuri sunt acum disponibile pe platforme mobile. Dezvoltatorii se întrec în îmbunătățirea ofertelor și în propunerea unei game de jocuri atractive, la un înalt nivel tehnologic. Dacă la telefoanele mobile și smartphone-uri dezavantajul ar fi ecranul prea mic, care limitează oarecum din plăcerea jocului, tabletele în schimb oferă oportunitatea unei experiențe de joc comparată cu cea din fața unui computer.

Numărul jocurilor pe dispozitivele mobile este extrem de ridicat și în continuă expansiune. Printre acestea, 3D Boxing, 360 Speed, Ace Of Spades, Mini Golf, Moto Racer 3D, Operation Critical, Bubbles, Zolitaire, Kung Fu Fighters, World Soccer, Xbike, Zombie Mansion, GoldminerTrium sunt câteva din jocurile des accesate pe telefoanele mobile.

Jocuri populare pe smartphone sunt Talking Tom Cat, Paper Toss, Angry Birds (disponibil și pe tablete), Pool Master, Asphalt sau Speedx 3D.

Death Rally, Rage HD, Majesty: The Fantasy Kingdom Sim, Crimson: Steam Pirates, Emissary of War, Anomaly Warzone Earth, Infinity Blade, Dead Space, Machinarium sau Superbrothers: Sword and Sworcery EP sunt câteva din jocurile disponibile pe tablete.

Dezvoltatorii de la EA Mobile se pregătesc să lanseze variante pentru telefoane mobile ale jocurilor Settlers, Monopoly: Here&Now,  Real Monopoly, Bloom Box, UEFA Euro 2008, The Sims Pool 3D si Puzzle Paradise.